Overons

Bloemen en planten zijn een onderdeel van elk interieur. Echter elke consument heeft zijn eigen stijl en voorkeur en daar zien wij nieuwe kansen voor alles wat groeit en bloeit. Mede door de toenemende vraag naar vernieuwing en verbetering van de prestatie op de winkelvloer is deze jonge onderneming gestart met een missie.

Blooming Solutions is de nieuwe category manager van het groene lifestyle schap!

We spelen duidelijk in op de behoefte van de consument kijkend naar lifestyle, seizoenen en demografische factoren waarin we bloemen, planten en lifestyle artikelen met elkaar combineren. Op basis van de winkelformule kunnen we een vertaling maken naar een verleidelijk en duidelijk onderscheidend winkelschap. Door de beleving van de consument sterk te vergroten en het stimuleren van cross-selling gaan we het winkelresultaat met overtuiging verbeteren.

Wilt u meer te weten komen over een onderscheidend en gepersonaliseerd programma, vertaald naar uw winkelformule, dan gaan wij graag met u in gesprek!

Personaliseer Creƫer inspireer

Geinspireerd...

of is het interessant om binnenkort samen eens een kopje koffie te drinken? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Blooming Solutions

De nieuwe category manager van groen & lifestyle!

Find us

Achterweg 11
1424 PN De Kwakel
The Nederlands


0031 (0) 650243308